WpMag

Şems Aslan'dan yumuşak eller için el bakım kremi tarifi

 Şems Aslan bildiğiniz gibi bir güzellik uzmanı ve verdiği tariflerle bu işin uzmanı olduğunu kanıtladı. Şems aslanın verdiği bu yumuşak eller için bir krem tarifi verdi İşte yumuşak el ve yüz için doğal şems aslan dan krem tarifi.






ŞEMS ASLAN DOĞAL EL KREMİ NASIL YAPILIR?

Şems Aslan el kremi tarifinde aslında her evde bulunan malzemelerle yapılıyor. Evinizde yoksa bile kolayca bulabileceğiniz malzemeler yer almakta.  Şems Aslan el kremi tarifi :


Malzemeler:
Bir cam kase
5 yemek kaşığı buğday nişastası bunun yerine mısır ya da patates nişastası da olabilir.
1 çay kaşığı susam yağı
1 tatlı kaşığı moomyo yağı         bunu bulamayanlar bal mumunu eritip ekleyebilirler.
demlenmiş yeşil çay aldığı kadar eklenecek.

Hepsini cam kasede birleştirin ve iyice karıştırın. Yeşil çay ile kıvamlı haline getirebilirsiniz. Harika bir tarif ilk fırsatta ben de deneyeceğim. Deneyenler olursa mutlaka yoruma öneriler ve fikirlerinizi bekliyoruz. Bu kremi günde iki kez birini yatarken birini de gün içinde işlerinizi bitirdiğinizde ellerinize sürebilirsiniz. Sürerken de sürmenin de inceliklerinden bahsetti. Kremi sürerken ellerinize eldiven giyer gibi sürmeniz gerekiyor.


Uzun vadede de yıpranmış ellerinize şifa olacaktır. Doğal el kremi ellerinize bakım yapacağı gibi lekeler varsa o lekeleri de yok edecektir. Ama kremi yaptıktan sonra bunu sürekli ve düzenli olarak kulanmanız gerekmektedir. Özellikle akşam yatarken sürüp sabaha kadar elleriniz nasıl yumuşadığını ve onarıldığını sabah kalktığınızda farkedebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar