WpMag

Küçük güzellik sırları

Birçok kadın kendi sanatının en iyi özelliklerini vurgulamak, kendini iyi hissetmek ve kusurlarını kapatmak için makyaja ihtiyaç duyabiliyor. Tabii püf noktalarını ve doğru kullanımları da uygulayarak. Dikkat edilmesi gereken noktaları bilmiyorsanız haberimizden öğrenebilirsiniz. 1- Makyaj fırçalarının bakımının yapılmasıKullandığınız makyaj fırçalarının uzun ömürlü olmasını istiyorsanız, kirli bırakmamaya özen göstermelisiniz. Düzenli aralıklarla fırçlarınızı yumuşak bir bulaşık deterjanı ya da şampuanla yıkamalısınız. Ve kağıt havlu üzerine koyarak kurumaya bırakın.

2- Var olan makyajı yeniden yapmayın, yenileyin
Eğer akşam bir yere gidecekseniz gündüz yaptığınız makyajı yeniden uygulamaya gerek yok. Görünümü yenilemek için toneri yüzünüze ince bir tabaka halinde uygulayın ve kağıt mendile küçük dokunuşlar yaparak fazla yağı cildinizden alın. Daha sonra bir pudra yardımıyla cildinize kadife bir dokunuş verin.
3- Pahalı vücut losyonlarından uzak durun
Pahalı bir Spa merkeznde çok para harcamak zorunda değilsiniz. Evde hazırlayacağınız karışımla da cildiniz ipeksi ve pürüzsüz olabilir. 4 yemek kaşığı tuz ya da şekeri 3 çorba kaşığı zeytinyağıyla birleştirin. Birkaç damla greyfurt ya da lavanta yağı ekleyin. Duş almadan önce hafifçe vücudunuzun her yerine masaj yaparak sürün ve ılık su ile durulanın.




Yorum Gönder

0 Yorumlar